TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulu’nda 8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar” Günü Kutlaması

TED Kdz.Ereğli Koleji İlkokulu’nda 8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar” Günü Kutlaması
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Lise Öğrencilerimizin Gösterisi
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Lise Öğrencilerimizin Gösterisi
8 Mart 2018

Doğduğumuz andan itibaren her anımızda yanımızda olan, varlıklarıyla onurlandığımız bizleri yetiştiren, yüreklerindeki sevgiyi fedakarca karşılıksız veren kadınlarımızın ‘Dünya Emekçi Kadınlar Gününü TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulunun değerli öğretmenleri ve bu anlamlı günü ilçemizde yapılan afiş yarışmasında ödül alan 5,6.sınıf İlçe 1.si Elçin ASLAN , İlçe 2.si Ezgi TÜLEK, İlçe 3.sü İnci Fatma OKUR 7,8.sınıf İlçe 2.si Nehir TOMBULOĞLU ‘nu mutlulukla, coşkuyla,gururla kutladık.