TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 2. Sınıf Öğrencilerimizle “Benim Fidanım ve Benim Yumurtam” Etkinliği

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu’nda Meslekleri “NESİ VAR?” Oyunuyla Öğrendik.
3 Nisan 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Özel İlkokulu ve Ortaokulu Öğrencilerimiz İle, CLEOPATRA Adlı İngilizce Tiyatro İzledik.
4 Nisan 2018
3 Nisan 2018
4 Nisan 2018

Sorumluluk, karakterin en önemli öğelerinden biridir. Sorumluluk sahibi kişiler kendi üzerine düşen görevleri zamanında ve istenilen şekilde yerine getiren kişilerdir. Bu kişiler için çalışma hayatından ve sosyal hayatta başarı kaçınılmazdır. Tüm öğrencilerimizin sorumluluklarının farkında ve başarılı bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Bu sebeple TED Kdz. Ereğli Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi olarak 2. sınıf öğrencilerimizle eğlenerek, üreterek ve öğrenerek yaptığımız etkinliklerle öğrencilerimizin sorumluluk değerini içselleştirmelerini amaçladık. Öğrencilerimizle görseller üzerinden sohbetler ederek sorumluluklarını fark etmelerini,  bir yumurtayı günler boyunca kırmama sorumluluğunu almalarını sağlayarak bir eşyanın sorumluluğunu almanın ve korumanın önemini, kendi limon ağaçlarını yetiştirmelerini sağlayarak bir canlıyı büyütme sorumluluğunu almalarını, bu etkinliklerde almış oldukları sorumluluğu hayatlarının tüm alanlarına aktarmalarını amaçladık.

Katkılarından dolayı PDR Birimi’mize teşekkür ederiz.