TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Anasınıfı A, B ve C Sınıfı Öğrencilerimize Trafik ve İlkyardım Eğitimi

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6.Sınıf Öğrencilerimiz’den Anlamlı Proje
9 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3A,3B ve 3C Sınıfı Öğrencilerimiz’in Anneler Günü Haftası Etkinliği
11 Mayıs 2018
9 Mayıs 2018
11 Mayıs 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Anasınıfı A, B ve C sınıfı öğrencilerimiz Trafik ve İlkyardım Haftası etkinlikleri kapsamında okul hemşiremizin hazırlamış olduğu ilkyardım konulu bilgilendirme etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimize, ilkyardım hakkında bilgiler verilerek, ilkyardım malzemeleri tanıtıldı. Gerçek malzemeler ile uygulamalı eğitim alan öğrencilerimiz, ilkyardımın önemini öğrenirken, ilkyardım malzemelerinin nasıl uygulandığını gözlemleme, ilkyardım amaçlı yapılan müdahalelerden korkmama ve ilkyardım malzemelerini tanıma fırsatını buldular. Eğlenerek, yaparak yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz kendi ilkyardım çantalarını hazırladılar. Bu etkinliği gerçekleştiren okul hemşiremiz Sevgül Hanıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.