TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Anasınıfı Laboratuvar Dersi Sosyal Sorumluluk Projesi

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarında SAMSUN’a Çıkışın 99. Yılında Anlamlı Tören
22 Mayıs 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3.ve 4.sınıf Öğrencilerimizin Üniversite Heyecanı

Laboratuvar Dersi Sosyal Sorumluluk Projesi

Sokak hayvanları bizlerle hayatı paylaşan değerli canlılardır. Hayvanları seven insanları da sever. “Sıcak bir yuva herkesin hakkıdır.” sloganıyla yola çıktığımız projemizde TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Anasınıfı A-B-C  şubelerimiz ile köpek kulübesi, MiniTED sınıfımız ile kedi evi yaptık.

Öğrencilerimiz ile bugün Kdz. Ereğli Belediye Başkanı’mız Sayın Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek projemiz için uygun yerler istedik. Projemize destek veren ve yardımcı olan Belediye Başkanı’mız Sayın Hüseyin Uysal’a çok teşekkür ederiz.