TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Takımımız Turnuvada Bütün Rakiplerini Yenerek İl Birincisi Oldu.

TED Kdz.Ereğli Koleji, “Z KUŞAĞI İLE İLETİŞİM SEMİNERİ” Gerçekleştirildi.
17 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji 8.Sınıf Öğrencilerimize Sömestr Çalışma Programı
29 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji, “Z KUŞAĞI İLE İLETİŞİM SEMİNERİ” Gerçekleştirildi.
17 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji 8.Sınıf Öğrencilerimize Sömestr Çalışma Programı
29 Ocak 2018

Zonguldak ilinde düzenlenen Okullararası Genç Erkekler A Voleybol İl finallerinde TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi takımımız turnuvada bütün rakiplerini yenerek il birincisi oldu.

Çıktığı 7 karşılaşmanın tamamını kazanan TED Kdz. Ereğli Koleji Voleybol Takımı, namağlup olarak il birincisi oldu.

Engin Kılıç ve Uğur Özyiğit’in antrenörlüğünü yaptığı TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Lise Voleybol Takım oyuncuları Kaan Tokay, Boran Koç, Yağız Yılmaz, Utku Berke Yılmaz, Alev Bakış, Sarp Seyfi Seçkin, Avni Küçük, Erim Çolak, Doğukan Saraçoğlu, Alim Tandoğan, Ediz Sarıoğlu, Yiğit Ozan Kalaycıoğlu, Emiralp Çelik, Yusuf Efe Yerdeş, Ata Oğuz, Mert Tokay ve Ahmet Ergün Çakır büyük bir başarıya imza attılar.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize , bizlere bu konuda destekleyen değerli velilerimize ve Şampiyon sporcularımıza teşekkür ediyoruz.