TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 1974 Yılı Mezunlarımız 3. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Okulu İngilizce Öğretmenlerimiz 10. TED ELT Konferansına Katıldılar
7 Mayıs 2018
TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, Matematik ve Fen Bilimleri Derslerini İngilizce Öğreniyor
7 Mayıs 2018

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 1974 yılı mezunu Sayın Selçuk Tınaz ve 1978 yılı mezunu Sayın Sinan Bakırcı 3. Sınıf öğrencilerimizle buluştu. Değerli mezunlarımız öğrencilerimize Türk Eğitim Derneği ve mezunlar derneği hakkında bilgi vererek, TED’li olmanın ayrıcalığını vurguladılar. Mezunlarımıza konuşmaları için teşekkür ederiz.