TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörümüz ve Okul Müdürlerimizin Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığı Ziyareti

TED Kdz.Ereğli Koleji Voleybol Genç Erkekler A Takımımız Final’de
15 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji YKS Tanıtım ve Motivasyon Sunumu Gerçekleştirdik
16 Ocak 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan YILDIRIM eşliğinde yeni okul müdürlerimiz ( İlkokul müdürümüz Sayın Funda MAKAS, Ortaokul müdürümüz Sayın C. Sahir AKÇAKOCA, Lise müdürümüz Sayın Aysel TÜRKEKUL) Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sayın Hüseyin UYSAL’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız konuşmalarında yeni müdürlerimize başarılar diledi, paylaşımlarını anlattı , ziyaret içinde teşekkürlerini iletti. TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak  Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin UYSAL’a okulumuz yöneticilerine göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.