TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerimizin Liseye Geçiş Töreni

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfi Özel Lisesi 11.Sınıflar Kapadokya Kültür Gezisi
4 Haziran 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 2.Sınıflarımızın Müze Gezisi
7 Haziran 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin liseye geçiş törenini, lise okul bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleştirdik. Öğrencilerin tören alanına gelişi sırasında izleyenler; coşkuyu, onuru, mutluluğu bir arada yaşadılar.

Mezuniyet törenimiz, Sayın İlkokul Müdür Yardımcımız Alper Demir ve Sayın Ortaokul Müdür Yardımcımız Ülkü Kırçıl Ateş’in açılış konuşmalarıyla başladı. Müzik öğretmenimiz Sayın Nihan Çöklü yönetiminde Armoni Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal marşı gerçekleştirildi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan Yıldırım; TED Kolejinin bu onurlu gününde liseye geçmenin, TED’li olmanın farklılığını, hayatta bir adım önde olmanın onurunu, mutluluğunu bizlerle paylaştı. Saygıdeğer velilerimizin duygu ve düşüncelerine ortak oldu. Başarılı öğrencilerimize, hedeflerine ulaşmada TED değerlerinin her zaman onlara ışık tutacağını söyledi. Lise hayatlarında öğrencilerimize başarılar diledi, onlara her zaman güvendiklerini belirtti. 8.sınıf öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize yaşanılan süreç için teşekkür etti.

Dans Öğretmenimiz Sayın Ayşe Emel İlhan’ın 8.sınıf öğrencilerimizle hazırladığı ve herkes tarafından büyük beğeni kazanan “Zeybek” gösterisi sunuldu.

TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokul Müdürü Sayın C.Sahir Akçakoca, öğrencilerine seslenerek:’’ Sizler umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.’’ diyerek duygularını dile getirmiş; velilerine, takım arkadaşlarına ve tüm çalışanlarına destekleri için teşekkür etmiştir.

Ortaokul müdürümüzün konuşmasının ardından yine Dans Öğretmenimiz Sayın Ayşe Emel İlhan’ın 8.sınıf öğrencilerimizle hazırladığı “Artvin “ halkoyunları gösterisi sunuldu.

Öğretmenler adına duygu ve düşüncelerini aktarmak üzere konuşmayı İngilizce Öğretmenimiz Sayın Pınar Egeli yaptı.

Öğrencilerimiz adına 8. sınıf öğrencimiz Artun Berat Çakır arkadaşları adına tüm TED ailesine teşekkür etti. Öğrencimiz, konuşmasında tüm öğretmenlerimizin özelliklerini anlattı. Öğretmenlerin özelliklerini anlatma sırasında keyifli dakikalar yaşandı. Öğretmenlerine kendi ve arkadaşları adına tek tek teşekkür etti.

Başarmanın haklı gururu olan sertifikalarını ve plaketlerini; öğrencilerimize TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan Yıldırım, Ortaokul Müdürü Sayın C.Sahir Akçakoca,  İlkokul Müdürü Sayın Funda Makas ve Lise Müdürü Sayın Aysel Türkekul verdiler.

8.sınıf öğrencilerimiz,  8. Sınıf öğrencilerimizden Tuna Bakkaloğlu’nun önderliğinde  TED ruhundan ayrılmayacaklarına dair and içtiler.

Final bölümünde öğrencilerimiz kep atmanın, TED’li ve liseli olmanın güzelliğini, farklılığını yaşadılar; yaşattılar.