TED Kdz. Ereğli Koleji’nde Liseye Geçiş Heyecanı

TED’ler Arası Resim Yarışmasından Ödül Aldık.
3 Haziran 2017
TED Kolejinde Karne Heyecanı
9 Haziran 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji 8. Sınıf öğrencilerinin liseye geçiş töreni, lise okul bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleştirdik. Öğrencilerin tören alanına gelişi sırasında izleyenler; coşkuyu, onuru, mutluluğu bir arada yaşadılar.

7.sınıf öğrencimizden Deniz ÖZCAN, Emre ve Berke YAREN kardeşler, gitar dinletileriyle izleyenleri büyüledi. Mezuniyet törenimiz Türkçe öğretmenimiz, C. Sahir AKÇAKOCA, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ülkü Kırçıl ATEŞ’İN açılış konuşmalarıyla başladı.  Armoni Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal marşı gerçekleştirildi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan YILDIRIM, TED Kolejinin bu onurlu gününde liseye geçmenin TED’li olmanın farklılığını, hayatta bir adım önde olmanın onurunu, mutluluğunu bizlerle paylaştı. Saygıdeğer velilerimizin duygu ve düşüncelerine ortak oldu. Başarılı öğrencilerimize, hedeflerine ulaşmada TED değerlerinin her zaman onlara ışık tutacağını söyledi. Lise hayatlarında öğrencilerimize başarılar diledi, onlara her zaman güvendiklerini belirtti. 8.sınıf öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize, yaşanılan süreç için teşekkür etti.

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul Müdürü Devrim KÖKTUĞ, öğrencilerine seslenerek bundan sonraki süreçte öğrencilerinin nasıl bir yol izlemeleri konusunda duygularını aktardı. Velilerine destekleri için teşekkür etti.

Öğretmenler adına konuşmayı Ortaokul Müdür yardımcısı Alper DEMİR yaptı.

Öğrencilerimiz adına Sude KESKİ, Ceren GÜROL, Oğuzhan KOLAY, İrem GÜNAYDIN, Ece GÜLER arkadaşları adına tüm TED ailesine teşekkür etti. Öğrencilerimiz konuşmasında tüm öğretmenlerimizin özelliklerini anlattı. Öğretmenlerin özelliklerini anlatma sırasında keyifli dakikalar yaşandı. Öğretmenlere tek tek teşekkür ettiler. .Başarmanın haklı gururu olan sertifikalarını ve plaketlerini; öğrencilerimize, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan ÇELİK, Akan BAYDAN, Mesut AVCI, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan YILDIRIM, Okul Müdürü Sayın Devrim KÖKTUĞ verdiler.

8.sınıf öğrencilerinden Zeynep MÜFTÜOĞLU, Dila KAYA, Yiğitalp YURTSEVEN arkadaşlarına TED ruhundan ayrılmayacaklarına dair and içtirttiler.

Final bölümünde öğrencilerimiz kep atmanın TED’li ve liseli olmanın güzelliğini; farklılığını yaşadılar, yaşattılar.