TED Kdz. Ereğli Kolejinde Sanat Şöleni

22 Mayıs 2017
Dünya Rekoru Denemesinde Bizde Varız
24 Mayıs 2017

Yenilenen Sanat Sokağı’mız, muhteşem bir sergi ile açıldı. Öğrencilerimizin piyano resitali ile başlayan sergi programımız Genel Koordinatörümüz Sayın Ramazan Yıldırım’ın açılış konuşması ve ardından sergimizin açılış kurdelesini minik öğrencilerimize kestirmesiyle devam etti. Görsel sanatlar öğretmenlerimiz; “Derslerimizde ve etütlerimizde yıl boyunca yapılan akrilik tuval çalışmaları, iki boyutlu kağıt çalışmaları (karışık teknik), üç boyutlu seramik, alçı çalışmaları, atık malzemelerden heykeller çocuklarımızın hayal dünyası ile birleşince renk ahenk bir sergi ortaya çıktı” dediler.

Velilerimizin büyük ilgi ve beğenisini kazanan sergimizin kapıları bir hafta boyunca ziyaretçilerine açık olacaktır.

Sergimizin mimarları görsel sanatlar zümresini ve minik parmaklarıyla dünyamızı gökkuşağı rengine boyayan öğrencilerimizi kutluyor, emekleri ve yaşattıkları güzellikler için çok teşekkür ediyoruz.

Akademik başarı ve dereceleriyle bölgesinde 1. Olan okulumuz resim, müzik, spor, bale, halk oyunları, modern danslar alanında da her zaman olduğu gibi göz doldurmaya devam ediyor. Bizlere bu imkanları sağlayan TED’li olmanın farkını yaşatan okul yönetimi ve idarecilerine sonsuz teşekkürler…