TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ 93 YAŞINDA !

Türk Eğitim Derneğinin 93.yıl dönümünü 7. sınıf öğrencilerimizle yaptığımız etkinliklerle kutladık.
30 Ocak 2021
Wir vermissen unsere Schule !
31 Ocak 2021
30 Ocak 2021
Wir vermissen unsere Schule !
31 Ocak 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi olarak Türkiye’nin modernleşmesi için eğitimin vazgeçilmez önemine inanmış olan Büyük Önder Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kadroların öncülüğünde 31 Ocak 1928’de kurulan Türk Eğitim Derneğinin 93. yaşını öğrencilerimizin yaptığı çalışmalarla kutladık.

TED çatısı altında yer alan öğrencilerimiz, TED tarihçesini bir kez daha hatırlayıp bu misyonu kendi hayal güçleriyle birleştirdiler ve özgün metin karartma çalışmaları hazırladılar; aidiyet duygularını yansıttıkları paragrafları ve posterleriyle 93 yılın gururunu paylaştılar. Öğrencilerimiz, derslerimizde izledikleri TED belgeseli ile de görsel olarak 93 yılda yapılanları ve Türk Eğitim Derneğinin ilke ve amaçlarını daha iyi anlama fırsatı elde ettiler. Eğitimde fırsat eşitliği sunmak ve çağdaş kuşaklar yetiştirmek için her yıl artan okullarıyla, sorumluluğunun bilincinde olan öğretmen ve öğrencileriyle nice yaşlara Türk Eğitim Derneği!

#ted93yaşında

#ted