Türk Eğitim Derneğinin 93.yıl dönümünü 7. sınıf öğrencilerimizle yaptığımız etkinliklerle kutladık.

Türk Eğitim Derneğinin 93. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri
30 Ocak 2021
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ 93 YAŞINDA !
31 Ocak 2021
Türk Eğitim Derneğinin 93. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri
30 Ocak 2021
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ 93 YAŞINDA !
31 Ocak 2021

Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kadroların öncülüğünde 31 Ocak 1928 tarihinde doğmuş olan Türk Eğitim Derneğinin 93.yıl dönümünü 7. sınıf öğrencilerimizle Türkçe- Sosyal Bilgiler derslerimizde yaptığımız etkinliklerle kutladık.

Öğrencilerimiz derslerinde TED misyon, vizyon ve tarihçesinin anlatıldığı bir video izledi ve Anıtkabir Müzesine sanal bir gezi yaptılar.

7.sınıf öğrencilerimizle Anıtkabir Müzesindeki sanal gezilerinden sonra Türk Eğitim Derneğinin bir parçası olmalarına vesile olan Ata’mıza, Anıtkabir Komutanlığına gönderilmek üzere minnetlerini ve özlemlerini dile getiren mektuplarını yazan öğrencilerimiz, TED aidiyetlerini dile getiren sloganlar da hazırlayarak TED ailesine ait olmanın gururunu, sevincini ve mutluluğunu bizimle paylaştılar.

#ted93yaşında

#ted