Uzaktan eğitim sürecinde dijital eğitim platformları kullanımı

Anaokulu öğrencilerimiz, “Yardımseverlik” değerinin önemini yaparak ve yaşayarak öğrendiler.
9 Mart 2021
6. sınıf öğrencilerimiz matematik dersini bilişsel araçları kullanarak gerçekleştirdiler.
9 Mart 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimiz, Yabancı Dil derslerinde birçok farklı çevrimiçi öğrenme aracını kullanarak, online derslerimizde eğlenceli ve aktif bir şekilde pratik yapma şansı buluyorlar. Uzaktan eğitim sürecinde; Kahoot, Mentimeter, Highlights Library, Wordwall, Bamboozle, Cambridge LMS gibi pek çok dijital platformu derslerimizde kullanarak İngilizce ve Almanca derslerimize devam ediyoruz.

#ted