Yurtdışı Eğitimini Yeni Normal Nasıl Etkiledi ?

9.sınıf öğrencilerimiz Biyoloji derslerinde, hücre zarından madde geçişleri konusunu deneyle pekiştirdiler.
8 Nisan 2021
1.sınıf öğrencilerimiz Harf-Hece-Kelime-Cümle konusu etkinliği
9 Nisan 2021
8 Nisan 2021
1.sınıf öğrencilerimiz Harf-Hece-Kelime-Cümle konusu etkinliği
9 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 10 ve 11.  Sınıf öğrencilerimize ‘Senin Geleceğin Yurtdışı Eğitim Ve Danışmanlık’ kurucusu Banu Alptekin tarafından yurt dışında eğitim olanakları ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. İngiltere, Amerika, Kanada, Almanya, Güney Kore, Avusturya, Macaristan, İspanya, Finlandiya, Ukrayna, Polonya, Japonya ve İtalya gibi birçok farklı ülkede lisans eğitimi, bölümler YÖK denkliği, oturma ve çalışma izni gibi konularda bilgilendirmelerin yapıldığı etkinlikte öğrencilerimiz merak ettiklerini sorma fırsatı yakaladı.

#eğitimdeğiştirir
#ted