Zirve Yine TED Meşalesi İle Aydınlanıyor.

TED Kdz. Ereğli Koleji Özel Lisesinde 2017 Mezunlarına Duygusal Veda
22 Haziran 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Olarak İngiltere Yaz Okulu Etkinliğimizi Başarıyla Tamamladık.
10 Ağustos 2017

Çok değerli Sayın Velilerimiz,

İlçemizde bugüne kadar üniversite sınavlarında elde edilmiş en iyi dereceyi ve bu dereceyi okulumuza kazandıran, Türkiye 6. sı öğrencimiz Ali Arda AKKIZ’ın başarısını ve mutluluğumuzu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

Ereğli’de bugüne kadar elde edilmiş EN İYİ DERECE ve EN BÜYÜK BAŞARIDIR.

Bu başarıda en büyük pay sahibi olan ailesine, ilköğretimden lise son sınıfa kadar onu yetiştiren öğretmenlerime, yöneticilerime teşekkür ediyorum.

Ayrıca, bu başarılı kadro ve sevgili öğrencilerimizin bir arada olmasını sağlayan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yöneticilerine ve Türk Eğitim Derneği Genel Merkez yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.

Bizleri gururlandıran öğrencimiz ALİ ARDA AKKIZ, İlköğretimden 12. Sınıfa kadar tüm öğretim sürecini TED Kdz. Ereğli Koleji çatısı altında sürdürmüş, başarılı, arkadaşlarına örnek, çalışkan bir öğrencimizdir.

Arda’nın bu başarısı tesadüf değildir. Öğrencimizin kişisel özelliklerine okulumuzun 50 yıllık eğitim birikimi, öğretim modeli ve güçlü kadromuzun emekleri ve özverileri de eklenince bu muhteşem başarı ortaya çıkmıştır.

İlköğretim öğrenimi bitiminde Türkiye’nin birçok özel lisesine gidebilecek puana sahip olmasına rağmen, öğrencimizin lise öğrenimine TED Kdz. Ereğli Koleji’nin çatısı altında devam ettirmeye karar veren, annesi Sayın Doktor Sema AKKIZ ve babası Sayın Doktor Sami AKKIZ’ı gönülden kutluyorum.

LYS’de Türkiye 6. sı olmamızın yanı sıra

İlk 1.000’de 11 derece elde eden öğrencilerimiz Zeynep TANDOĞAN ve Barış ÖZMADENCİ bizleri onurlandırdılar.

Okulumuz öğrencileri bu yıl  LYS’de ilk 10.000’ de 70 derece elde etmiştir.

TED Kdz. Ereğli Koleji olarak, başarılarla dolu bir üniversite sınavını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelenekselleşen başarımız inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Eğitim ve öğretimde TED farkının bir göstergesi olan başarımız artarak devam edecektir.

Değerli Velilerimiz,

Öğrenci-öğretmen veli iletişimiyle yapılan her çalışmanın akademik ve sosyal anlamda öğrenciye katkısının yüksek olduğunun bilincinde olan öğretmenlerimiz bu başarının mimarıdır. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize inanan ve çocuklarını bize emanet eden sizlere de çok teşekkür ediyorum.

Türkiye derecemizin ilçemize hayırlı olmasını dilerim.

Saygılarımı sunarım.

Ramazan YILDIRIM