Hem Okulda Hem Evde İngilizce Her Yerde Bizimle

Okulumuz öğrencileri Akçakoca Belediyesi XI. Palamut Briç Festivaline katıldı.
9 Ekim 2017
E3 Platformu Okulumuzda
12 Ekim 2017
Okulumuz öğrencileri Akçakoca Belediyesi XI. Palamut Briç Festivaline katıldı.
9 Ekim 2017
E3 Platformu Okulumuzda
12 Ekim 2017

Okulumuz 5 ve 6. sınıf öğrencileri İngilizce dersleri kapsamında düşünme ve konuşma becerilerini geliştirmek ve telaffuzlarını pekiştirmek amacıyla Present Simple Tense ve Present Continuous Tense konularını çeşitli eğlenceli etkinliklerle öğrenip tekrar ettiler.

İngilizcenin bir ders değil de yaşayan canlı bir iletişim aracı olduğunun farkında olan ve bunu öğrencilere her daim aşılayan, yabancı dile çok büyük önem veren okulumuzda  ‘Taboo, sessiz sinema, board games’ vb. oyunlarla öğrencilerimiz sınıf arkadaşları ile oluşturdukları gruplarla soru cevap etkinlikleri yaptılar. Gruplar büyük bir keyif ve heyecanla çalıştılar. Sınıf içerisinde yaptığımız bu etkinliklerimizi ailelerimiz de destekledi ve evde oyun oynarken çekilen karelerini bizlerle paylaştılar.

Hedeflenen gramer konusunu çok iyi öğrenen öğrencilerimiz, renkli etkinliklerle de grup çalışması yapmanın keyfini yaşadılar.