TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Oryantiring Kulübümüz İle Antalya’dan “5 Madalya”

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Oryantiring Kulübümüz 28-30 Ekim 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen IV. Uluslararası Antalya Oryantiring Festivali’ne katılmıştır.
Öğrencilerimiz,”Senin Hayatın, Senin Rotan!” sloganıyla harekete geçip arazide Harita üzerinde belirlenen hedefleri kısa sürede bulmuşlardır.
Festivalin öğrenci etabında toplam 103 öğrenciyle üç özel okulun katıldığı parkurda okulumuz, kızlar kategorisinde birinci,ikinci ve üçüncü; erkekler kategorisinde ise birinci ve ikinci olmuşlardır.
Tüm öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#tedkdzereğlikoleji
#tedoryantiringkulübü