Milli Savunma Üniversitesi sınavındaydık.

1. Sınıf öğrencilerimiz ,ressam March Chagall’ın eserlerini birbirinden renkli ve başarılı bir şekilde yorumladılar.
10. Sınıflar fizik dersinde “Tsunami” olayına değindik
10. Sınıflar fizik dersinde “Tsunami” olayına değindik
5 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 12. sınıf öğrencilerimiz ile okulumuzun organizasyonunda ve öğretmenlerimizin rehberliğinde 04 Nisan 2021 Pazar günü Zonguldak’ ta yapılan Milli Savunma Üniversitesi sınavındaydık. YKS 2021 adayı öğrencilerimiz için bir ön prova niteliğinde olan sınavda öğrencilerimize destek olmak amacıyla onlara sınava girecekleri okullarına kadar eşlik ederek yanlarında bulunduk. Sınav sonrası yine okulumuz organizasyonunda öğrencilerimizi okulumuz önünde bekleyen velilerine teslim ettik.

#ted