1.sınıf Öğrencilerimiz “Kullandığı araç ve gereçleri seçer” Kazanımı

Geleceğe Dönük Umutlarınız Şimdiki Gücümüzün Tek Kaynağıdır
29 Kasım 2018
7. Sınıf öğrencilerimiz Dünya Felsefe günü kapsamında ‘ Try to change yourself, not the World’ Konulu Çalışmaları
1 Aralık 2018
Geleceğe Dönük Umutlarınız Şimdiki Gücümüzün Tek Kaynağıdır
29 Kasım 2018
1 Aralık 2018

Hayat Bilgisi dersi ile çocuklar yakın çevrelerini daha iyi tanır, temel sosyalleşme becerileri kazanırlar.
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 1.sınıf öğrencilerimiz “Kullandığı araç ve gereçleri seçer” kazanımını
hayata geçirebilmek için kendi okul çantalarını yaptılar. Okul çantasında bulunması gereken araç ve gereçlerin neler olması gerektiğini tartıştılar.
Ders programına göre okula hazırlıklı gelmenin önemi, hazırlıklı gelmedikleri zaman yaşanabilecek sorunları örneklendirdiler.
Uygulama sırasında düşünen, fark eden, tartışan öğrencilerimiz aynı zamanda keyifli bir öğrenme süreci geçirdiler.