“11-12 Yaş Vize Ulusal Gelişim Projesi” Yüzme Başarısı.

“Matematik Günü” etkinlikleri kapsamında veli ve öğrencilerimizin katıldığı “Aileler Yarışıyor” yarışması Ödül töreni
Anaokulu öğrencilerimizin ilkokula uyum ve okuma-yazmaya hazırlık süreçleri
Anaokulu öğrencilerimizin ilkokula uyum ve okuma-yazmaya hazırlık süreçleri
22 Mart 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6.sınıf öğrencimiz Ada Berva Hamarat, Türkiye Yüzme Federasyonu programında bulunan “11-12 Yaş Vize Ulusal Gelişim Projesi” kapsamında Kilimli yüzme havuzunda düzenlenen yarışmalarda, 50 m serbest stilinde A1, 50 m kurbağa stilinde B1, 100 m serbest stilinde B2, 400 m serbest stilinde B2 barajlarını geçerek yapmış olduğu derecelerle Türkiye Yarı Finallerinde yüzmeye hak kazanmıştır. Öğrencimize ödülü TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokul Müdürümüz C. Sahir Akcakoca tarafından verilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

#ted