Yaşamda, bıraktığımız “İZLERLE” anılacağız.

“ARTIK POTADAYIZ”
9 Eylül 2021
“Çevremizdeki Teknolojiler”
10 Eylül 2021
“ARTIK POTADAYIZ”
9 Eylül 2021
“Çevremizdeki Teknolojiler”
10 Eylül 2021

Yaşamda, bıraktığımız “İZLERLE” anılacağız. Ve sayın Regine Süreyya Keskin öyle bir iz bıraktı ki bizlerde.

Eğitim ve öğretime katkı sunabilmek, öğrencilerimizin faydalanabilmesini sağlayabilmek adına, kendisine ait 1964 yapımı olan değerli bir piyanoyu okulumuza bağışladı. Sayın Regine Süreyya Keskin piyanonun hikayesini anlatırken çok duygulu anlar yaşandı.

Kendisine bu anlamlı hediyesi için teşekkürlerimizi sunmak adına TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Yönetim kurulu üyelerimizden sayın Mesut Avcı ve sayın Hakan Nahit Tokay günün anısına hediye ve plaketlerini takdim ettiler.

Ülkemize bir daha ki gelişinde kendisinin de yer alacağı, öğrencilerimiz ile birlikte mini bir konser düzenleyeceğimizi ilettik.

Katkılarından ötürü sayın Regine Süreyya Keskin’e ve değerli velilerimiz sayın Gaye-Noyan Keskin çiftine de ayrıca teşekkür ederiz.

#eğitimdeğiştirir
#ted