18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Törenleri kapsamında

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanlığına ziyaret
Küçük Erkekler Tenis Takımımız
Küçük Erkekler Tenis Takımımız
5 Nisan 2023

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Törenleri kapsamında Türkçe-Sosyal zümresi tarafından öğrencilerimize günün anlam ve önemini belirten belgesel izlettirilip sınıf içi etkinliklerle pano çalışması yaptırıldı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bundan tam yüz yıl önce kahramanlığını düşmanın dahi övdüğü bir destan yazan, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted