18 Mart Çanakkale Zaferi Yarışma Ödülleri

Anaokulu öğrencilerimiz, Kütüphaneler haftasında Sanat etkinliği gerçekleştirdiler
2 Nisan 2021
4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinliği
4 Nisan 2021
2 Nisan 2021
4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinliği
4 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında öğrencilerimiz zafer ruhunu birbirinden güzel resimlerle yansıttılar. Keyifle geçen yarışmada ilkokul 1. ve 2.sınıflar resim kategorisinde; 1’inci Lina Uzun, 2’nci Gözde Aktay, 3’üncü Hüseyin Vahit Demirkan olmuştur. İlkokul 3. ve 4. sınıflar resim kategorisinde; 1’inci İpek Berra Yurtseven, 2’nci Derin Karaaslan, 3’üncü Mine Üstünel olmuştur. İlkokul heykel kategorisinde; 1’inci Burcu Yanık, 2’nci Kerem Sarıboğa, 3’üncü İzem Giray, Mansiyon Kerem Savaşçı olmuştur. Ortaokul resim kategorisinde; 1’inci Yiğit Sıkıcıkoğlu, 2’nci Nehir Okur olmuştur. Ortaokul heykel kategorisinde; 1’inci İpek Kurt olmuştur. Öğrencilerimize ödüllerini TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokul Müdürümüz Funda Makas ve Ortaokul Müdürümüz C. Sahir Akcakoca tarafından verilmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz tebrik eder, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

#ted