2. Sınıflar Hayvanları Koruma Günü Etkinliğimiz

İngilizcenin Renkli Dünyasına Adım Attık
4 Ekim 2017
Dördüncü Sınıflarımızın Çok Değerli Bir Konuğu Vardı.
5 Ekim 2017
İngilizcenin Renkli Dünyasına Adım Attık
4 Ekim 2017
Dördüncü Sınıflarımızın Çok Değerli Bir Konuğu Vardı.
5 Ekim 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji 2. Sınıf öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimize hayvan sevgisini öğretmek, hayvanları yakından tanıtmak için düzenlenen gezide, öğrenciler yetkililerden ve veterinerlerden kapsamlı bilgiler aldı. Gezi sırasında hayvanları severek, getirdikleri mamaları kendi elleri ile onlara ikram ettiler.
    Dünyayı hayvanlarla ortak kullandığının bilincinde olan ve hayvan sevgisini yüreğinde barındıran öğrencilerimiz 4 Ekim’de “Hayvanları Koruma Günü “etkinliği düzenledi. Bu bilinçle yola çıkan TED Kdz Ereğli Koleji öğrencileri, yaptıkları hayvan maskeleri ile.  “Dünya Hayvanları Koruma Günü” ile ilgili şiirler yazılar okudular şarkılar söylediler.

Bu anlamlı günde çeşitli etkinlikler düzenleyerek doğal yaşam zincirinde hayvanların rolü ve hayvanları korumanın önemi konusundaki farkındalıklarını geliştirdiler.