2017 TÜRKİYE U16 İkili Briç Şampiyonası Başarılarımız

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu Öğrencilerimiz İle Öğretici Film İzledik.
1 Kasım 2017
“Cumhuriyet ve Anadolu” Konulu Resim Yarışmasında İlçe BİRİNCİSİ Olduk
6 Kasım 2017
1 Kasım 2017
“Cumhuriyet ve Anadolu” Konulu Resim Yarışmasında İlçe BİRİNCİSİ Olduk
6 Kasım 2017

4-5 Kasım 2017 tarihlerinde, İstanbul’da, Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen 2017 TÜRKİYE U16 İKİLİ BRİÇ ŞAMPİYONASI’na  14 öğrenci ile katıldık.

Öğrencilerimiz başarılı bir turnuva sergileyerek Türkiye derecelerine ulaşmışlardır.

İki gün süren turnuvanın sonunda;

U16 mix kategorisinde TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİni öğrencilerimizden
DURU NAZ MUTİ – EGEMEN ÇİVİCİ

TÜRKİYE İKİNCİLİĞİni öğrencilerimizden
RÜZGAR ADA ARKUN – SUDE KESKİ

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜnü öğrencilerimizden
DURU TAK – MEHMET KELEŞ

TÜRKİYE DÖRDÜNCÜLÜĞÜnü de öğrencilerimizden
NEHİR TOMBULOĞLU – EREN ASLAN  alarak okulumuzu büyük bir başarı ile temsil etmişlerdir.

Genel sıralamada da  TÜRKİYE YEDİNCİSİ yine öğrencilerimiz
ARTUN ÇETİNKAYA- YİĞİT ALİ KELEŞ  olmuştur.

U21 kategorisinde ise
Bayanlarda TÜRKİYE İKİNCİLİĞİni öğrencilerimizden
DOĞA TOMBULOĞLU – ZEREN KISA  elde etmiştir.

Briç öğretmenimiz Sayın Seyhan Demiroğlu’nu, okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimiz Egemen Çivici, Duru Naz Muti, Rüzgar Ada Arkun, Duru Tak, Mehmet Keleş, Nehir Tombuloğlu, Eren Aslan, Doğa Tombuloğlu, Zeren Kısa, Doruk Muti, Jiyan İlhan, Artun Çetinkaya, Yiğit Ali Keleş ve Sude Keski’yi kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.