5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle akademik ve sosyal süreçlerle ilgili paylaşımlarda bulunuldu.
19 Mart 2021
“Matematik Günü” etkinlikleri kapsamında veli ve öğrencilerimizin katıldığı “Aileler Yarışıyor” yarışması Ödül töreni
22 Mart 2021
19 Mart 2021
22 Mart 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi olarak 2021-2022 öğretim yılında lisemize başlayacak 8. sınıf öğrencilerimiz ile buluştuk. Genel Koordinatör ve Lise Müdürümüz okulumuz ‘97 mezunu Sayın Nilay HANLIOĞLU öğrencilerimiz ile TED’ li ve TED’ de lise öğrencisi olmak ile ilgili sohbet gerçekleştirdi. Sonrasında okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz için gerçekleştirdiğimiz pide günü organizasyonumuza geçildi. Yemeğin ardından öğrencilerimiz hazırladığımız kahoot yarışması etkinliği ile hem eğlendi hem de lise öğretmenleriyle tanıştı.

#ted