4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

Velilerimizi BTEC Programımız İle İlgili Bilgilendirdik.
2 Ekim 2018
İlkokul 4. Sınıf Öğrencilerimiz’in ‘’Fosil’’ Etkinliği
3 Ekim 2018
Velilerimizi BTEC Programımız İle İlgili Bilgilendirdik.
2 Ekim 2018
İlkokul 4. Sınıf Öğrencilerimiz’in ‘’Fosil’’ Etkinliği
3 Ekim 2018

“4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 2. Sınıflarımız Belediyemize ait hayvan barınağını ziyaret etti.

Bu gezide amacımız öğrencilerimizin her canlının, doğadaki dengenin korunmasında bir rolü olduğunun bilincine varması Soyları bilinçsizce tüketilen canlılardan sonra, doğada büyük sorunlar yaşanmaya başlandığını kavramasıdır.

Artık günümüzde, nesilleri tükenmekte olan hayvanları korumak için büyük gayretler gösterilmektedir Bizler de doğaya karşı sorumlu olduğumuzu küçük yaşlarda öğrencilerimize öğretmeyi, onlarda bir farkındalık yaratmayı hedefledik.

Öğrencilerimiz barınağa giderken yanlarında götürdükleri kedi ve köpek mamalarını barınaktaki görevlilere teslim etti. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın sadece insanlar arasında değil, tüm canlılar arasında olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldular.