5. sınıf öğrencilerimiz, sosyal bilgiler derslerinde , TEMA Vakfının aktif faaliyetlerini öğrenerek bilgi sahibi oldular

“İleri Dönüşüm Sanatı Projesi”
26 Nisan 2021
9.sınıf öğrencilerimiz biyoloji derslerinde etkili bir öğrenme gerçekleştirdiler.
27 Nisan 2021
“İleri Dönüşüm Sanatı Projesi”
26 Nisan 2021
27 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz, sosyal bilgiler derslerinde ülkemizdeki aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan TEMA Vakfı Kdz. Ereğli temsilcilerinden ilçe gönüllü sorumluları Ekonomist Nilgün DURAK ve Diş Hekimi Turgut SIDAL ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. Bu değerli buluşmada, öğrencilerimiz ormanlarımızın ne kadar önemli olduğunu, erozyonla mücadelede nelere dikkat etmemiz gerektiğini, ormanlarımızı korumak için yapılması gerekenleri, toprak altı sularının değerini ve TEMA Vakfının aktif faaliyetlerini öğrenerek konu ile ilgili bilgi sahibi oldular. Bu güzel söyleşi için TEMA Vakfı temsilcilerimize ve söyleşiye katılan tüm veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#tema