50 Ayrı Okuldan Öğrenci KETMUN20’de Buluştu

TED Evde Bilim Şenliği Devam Ediyor!
Kahoot ile Eğlenceli Matematik
9 Haziran 2020
TED Evde Bilim Şenliği Devam Ediyor!
Kahoot ile Eğlenceli Matematik
9 Haziran 2020

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN Kulübü öğrencilerimiz tarafından 6-7 Haziran’da organize edilen uluslararası KETMUN-2020 İngilizce online konferansa 50 farklı okuldan 80 öğrenci katıldı. Balkan Savaşları Komitesi, Silahsızlanma Komitesi, İnsan Hakları Komitesi, Covid-19’la Mücadelede ve Stratejiler Komitesi ve Kadının Yanlış Temsili/Kadın Hakları Komitelerinde çalışmalar yapan öğrenciler, konferansı başarıyla tamamladılar.   Aynı zamanda konferansta 12 öğrenci Honorable Mention (Şeref ödülü ), 5 öğrenci Outstanding Delegate ( Üstün Delege ) ve 5 öğrenci de Best Delegate ( En iyi delege) ödüllerine layık görüldü.KETMUN20 Konferansını başarıyla organize eden ve sonuçlandıran öğrencilerimizi ve konferansa katılarak başarılı temsil ve çalışmalar gerçekleştiren tüm konuk öğrencileri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.