7 OKUL TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ OLDU !

6.sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde.
28 Mart 2022
Bireysel Spor Müsabakalarında 5 İL Birinciliği
29 Mart 2022
6.sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde.
28 Mart 2022
Bireysel Spor Müsabakalarında 5 İL Birinciliği
29 Mart 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları bünyesinde gerçekleşen müsabakalarda okulumuz takım olarak katıldığı farklı kategorilerde toplam 8 İL 1.liği kazanmıştır. Küçük Erkekler Voleybolda İL 1.si, Yıldız Erkekler Basketbolda İL 1.si, Genç Kızlar Voleybolda İL 1.si, tenis müsabakalarında Kağan DOĞANTEZ ve Alp AKSAKAL’ dan oluşan Yıldız Erkekler Tenis takımımız İL 1.si, İpek DOKUZOĞLU ve Defne Yıldız ÖZKAN’ dan oluşan Yıldız Kızlar Tenis takımımız İl 1.si, Ada Berva HAMARAT, Ecrin YAMAN, Aslı TANRIKULU, Naz Elmas YILDIRIM’ dan oluşan Yıldız Kızlar Yüzme Takımımız İL 1.si; Sude ÖZKIYICI, Zeynep Beren MERT, Ceren ATAY ve Işıl ÖZDOĞAN’ dan oluşan Minik A Kızlar Artistik Cimnastik Takımımız İL 1.si olmuştur. Gurur dolu başarıları için öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi gönülden kutlar, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılarının devamını dileriz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir
#ted

Video İçin Tıklayınız : 7 OKUL TAKIMIMIZ İL BİRİNCİSİ OLDU”