7. sınıf öğrencimiz Ada Berva Hamarat, bronz madalya kazandı.

Bu hafta TED Stage’de.
13 Ocak 2022
10. Sınıf Velilerimizle birinci dönem “İkinci Bireysel Veli Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
14 Ocak 2022
Bu hafta TED Stage’de.
13 Ocak 2022
14 Ocak 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencimiz Ada Berva Hamarat, Türkiye Yüzme Federasyonun Edirne’de düzenlediği 12 yaş Türkiye finalinde 50 metre,100 metre ve 400 metre serbest stillerinin tamamında a1 barajı yaparak bronz madalya kazandı. Sportif faaliyetlerde elde ettiği bu güzel başarısından dolayı TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Üyesi Sayın N. Hakan Tokay ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Sayın C. Sahir Akçakoca öğrencimizi tebrik ederek öğrencimize teşekkür belgesi ile hediyesini verdi. Bu başarısından dolayı TED ailesi olarak öğrencimizi kutluyor, öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted