8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Coşkuyla Kutlandı!

TED Kdz. Ereğli Koleji 5.Sınıf Öğrencilerimiz ‘E-Pals’ (Elektronik Posta Arkadaşlığı) Platformunda
13 Mart 2018
Çocuk Edebiyatı Yazarı Tülin Kozikoğlu Öğrencilerimizle
14 Mart 2018
13 Mart 2018
Çocuk Edebiyatı Yazarı Tülin Kozikoğlu Öğrencilerimizle
14 Mart 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi Fen Bilimleri zümresi olarak Bilim ve Teknoloji Haftası kutlamalarında amacımız öğrencilerin bilime, bilimsel düşünceye, gelişen teknolojilere ilgisini çekmek; bilgi, beceri ve üretim yeteneklerinin gelişmesine aktif eğitim ve öğretim yöntemiyle katkıda bulunmaktır.

Bu amaçla öğrencilerimiz okulumuzda tüm hafta öğle tatili saatinde avluda fen deneyleri gerçekleştirmiş , 3d yazıcının kullanımını incelemişlerdir. Ayrıca kutlama coşkusuna ilçemiz     ATATÜRK ,CUMHURİYET ,KAYABAŞI ALEMDAR,İSMET İNÖNÜ,KIŞLA MAHMUT LİKOĞLU,KEPEZ İZMİRLİOĞLU,TOKİ KORUBAŞI Ortaokulları fen bilgisi öğretmenleri ve 8. sınıflardan toplam 250 öğrenci de okulumuzu ziyaret ederek dahil olmuştur. Hafta boyunca gelen okulların öğrencilerine, 10. sınıf öğrencilerimiz tarafından fen ve bilgisayar laboratuvarlarımızda 2 saat boyunca çeşitli deneyler yaptırtılarak bilimsel beceri ve bilgi gelişimlerine destek verilmiştir.