8. sınıf öğrencilerimiz yarıştılar..

5. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri dersinde madde ve değişim ünitesini Kahoot yarışmasıyla pekiştirdiler.
12 Mart 2021
1. sınıf öğrencilerimiz, Gençlik ve Çocuk kitaplarının değerli yazarı Sayın Dilge GÜNEY ile çevrimiçi söyleşide buluştular
12 Mart 2021

Yoğun akademik süreçten geçen 8. sınıf öğrencilerimiz ip atlayarak hem eğlendiler hem de yarıştılar. Yarışmamızda Elif Berra Yavçın (94) birinci olurken Elçin Aslan (93) ikinci, Arhan Açıkgöz(84) ise üçüncülük derecesini elde etti. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#ted

Video için Tıklayınız : İp atlayarak Yarıştılar