6. sınıf öğrencilerimizle fen bilimleri dersi müzik enstrümanları kullanılarak “Ses ve Özellikleri” incelediler
21 Nisan 2021
5. sınıf öğrencilerimiz HOT AIR BALLOON DEBATE etkinliği
22 Nisan 2021
21 Nisan 2021
5. sınıf öğrencilerimiz HOT AIR BALLOON DEBATE etkinliği
22 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimize beden eğitimi ve spor birimi tarafından Masa Tenisi Turnuvası düzenlenmiştir. Sosyal mesafe tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirilen turnuvamızda 1’inci Meriç Kaan KÜÇÜKUYSAL, 2’nci Arda Çağan KÜÇÜKUYSAL ve 3’üncü Oğulcan AYDIN olmuştur. Öğrencilerimize ödülleri ortaokul müdürümüz C. Sahir AKÇAKOCA tarafından verilmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

#eğitimdeğiştirir
#ted