9. Sınıflar Proje Dersi Kapsamında “AFİŞ SUNUM YARIŞMASI” Düzenlenmiştir.

Cumhuriyetimizin 94. Yılında ATA’mızı Ziyaret Ettik
30 Ekim 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu Öğrencilerimiz İle Öğretici Film İzledik.
1 Kasım 2017
Cumhuriyetimizin 94. Yılında ATA’mızı Ziyaret Ettik
30 Ekim 2017
1 Kasım 2017

“SU KAYNAKLARI VE BİYOÇEŞİTLİLİĞİN KORUNMASI”

AFİŞ SUNUM YARIŞMASI

2017- 2018 Eğitim Öğretim yılı 9. Sınıflar Proje Dersi kapsamında 24 Ekim 2017 Salı günü “AFİŞ SUNUM YARIŞMASI”  yarışması düzenlenmiştir. Hedefimiz öğrencilerimizin,

Yaratıcılığını ön plana çıkarmak
Kaynak ve zamanın verimli kullanabilmesini sağlamak
Uluslar ve uluslararası çevre sorunları ve çevre eğitimi konularında çalışmalar yapmak
Grup içi çalışma, iş birliği ve iş paylaşımı becerilerini geliştirmek
Sunum yapma ve topluluk önünde kendini ifade etme becerilerini geliştirmek
Çevre bilincini bölgesel ve daha geniş kapsamlı olarak geliştirmek
Sorun çözebilme becerilerini geliştirmek.
Yaşam için çevre, çevre için yaşam bilincini oluşturmaktır.
Yarışamaya hazırlık sürecinde, öğrencilerimiz gruplarıyla 1 Türkçe 1 İngilizce slogan bularak afiş tasarladılar ve tasarımlarına uygun araştırma yazısı oluşturarak jüri önünde sunum yapacakları güne hazırlandılar. Yarışma sonrası tüm öğrencilerimize katlım sertifikası verilmiş olup, jüri üyeleri tarafından 3 kategoride başarılı olan öğrencilerimize başarı sertifikaları takdim edilmiştir.

EN İYİ AFİŞ VE SUNUM ÇALIŞMASI
EN İLHAM VERİCİ TAKIM ÇALIŞMASI
EN ARAŞTIRMACI TAKIM ÇALIŞMASI
Yarışma sonrası okul avlusunda düzenlenen afiş sergisine katılan velilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Öğrencilerimizi azimli çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.