Öğretmenlerimiz Nesin Matematik Köyü’ndeydi

11 Nisan 2019
Bilardoda Öğrencilerimizden İl Şampiyonlukları
12 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Matematik öğretmenlerimiz, 6-7 Nisan 2019 tarihlerinde Kanguru Matematik tarafından Şirince’deki Nesin Matematik Köyü’nde ikincisi düzenlenen “Matematik Eğitiminde Dün, Bugün, Yarın…” adlı sempozyumuna katıldılar.

Panel, sunum ve matematik atölyelerinin yoğun ilgi gördüğü sempozyumda öğretmenlerimiz matematik felsefesi ve eğitimi konusundaki çalışmalar hakkında bilgilenirken iki gün süren etkinlikte Yunan Matematikçi Prof.Dr.Michael Lambrou’nun “How to make Mathematics fun and attractive” adlı sunumu ilgiyle izlediler.

Matematik öğretmenleri ve yabancı konuklar ile yapılan matematik paylaşımları Prof. Dr.İrfan Erdoğan’ın sunduğu panelde ele alındı. Panelistlerin “Öğrencilerinizin gelişimine tanıklık ediniz” mesajı katılımcıların yeni sloganı oldu.