Access Sosyal Sorumluluk Projesi’nde Sertifika Töreni

27 Haziran 2019
Öğrencimiz Eskrim’de Türkiye 2.’si Oldu
4 Temmuz 2019
Türk Eğitim Derneği ile ABD Ankara Büyükelçiliği tarafından yürütülen Access Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nde İngilizce eğitimi alan devlet okulu öğrencilerine sertifikaları verildi.
İlçedeki farklı okullardan Access-9 Projesi’ne katılan 30 öğrenci, Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden aldıkları haftada iki gün olmak üzere 1.5 yıllık eğitimi başarıyla tamamladılar.
Öğrencilere sertifikaları, düzenlenen törenle Genel Koordinatör ve Lise Müdürümüz Nilay Hanlıoğlu ile Türk Eğitim Derneği Projeler Koordinatörlüğü Uzmanı Merve Borluk tarafından takdim edildi.
Projenin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sertifikalarını alan öğrencileri kutluyoruz.
#access9