Akademik Vizyon Söyleşileri Tamamlandı

8 Kasım 2019
Atamızı Saygı, Minnet ve Özlemle Andık
10 Kasım 2019
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak düzenlediğimiz lise öğrencilerimiz ile öğretmenlerimize yönelik iki gün süren “Akademik Vizyon Söyleşileri” tamamlandı.
Alanında uzman isimleri ağırladığmız programda; Yükseköğretim Program Atlası ve Doğru Tercih’in mimarı, Üniversite Tercih Uzmanı Burak Kılanç “YKS Sistemi”, Öğretim Üyesi Dr. Hakan Darıcı Sağlık Bilimleri alanında,  Öğretim Üyesi Dr. Gülsüm Gökgöz Savcı ise İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler alanında “Bölümler ve Kariyer Projeksiyonu” konulu söyleşilerde, ilk gün 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize, ikinci gün ise 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize önemli bilgilendirmelerde bulundular.
Uzman isimler, lise öğretmenlerimize de “Yükseköğretim ve Yükseköğretim Sınav Sistemi” konulu bir seminer verdiler.