Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, Uyum ve Destek programı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 6 ve 7. sınıf öğrencileri “Padlet” uygulamasını kullanarak duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar.
31 Ağustos 2021
5. sınıf öğrencilerimiz, PDR Birimimizin hazırladığı denge oyununu oynayarak keyifli vakit geçirdiler.
31 Ağustos 2021

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, Uyum ve Destek programı kapsamında eğlenceli oyunlar ve etkinliklerle dolu İngilizce derslerine katılıyorlar. Yaş grupları gereği rutinlere ve tekrarlara ihtiyacı olan öğrencilerimiz; circle time, story time, art and craft, flashcard games gibi etkinliklerle İngilizce öğreniyorlar. Eğlenerek öğrenen minik TED’lilerimiz okula uyum sürecini keyifle geçiriyorlar.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir