Anaokulu Öğrencilerimiz, Çeşitli etkinliklerle Orman Haftasını kutladı.

Genç Erkekler Basket Takımımız İl 2.si
5 Nisan 2023
Anaokulu ve İlkokulu, 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönem birebir veli görüşmeleri tamamlandı.
10 Nisan 2023
Genç Erkekler Basket Takımımız İl 2.si
5 Nisan 2023
10 Nisan 2023

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu Öğrencilerimiz, Çeşitli etkinliklerle Orman Haftasını kutladı. Öğrencilerimize doğa ve ağaç sevgisini aşılamak amacıyla Kdz.Ereğli Orman Genel Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilerimizin bahçelerinde bakıp büyütebilecekleri çam fidanı ve beraberinde çeşitli hediyeler verildi.

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz sanat etkinliklerinde orman konulu çalışmalar hazırlayıp eğitici filmler izlediler. ‘Çizgiler Ormanı’ çalışmalarını yaparak ürünlerini panolarda sergilediler.

#eğitimdeğiştirir
#ted