Anaokulu Öğrencilerimiz, Müzik Dersinde

12 Ekim 2023

TED Kdz. Ereğli Koleji olarak, öğrencilerimizi yabancı dil ve kültür etkileşiminin önemi vurgulayan ve bir dil edinme ve öğrenme süreçlerine dair farkındalık oluşturmaları sağlayan etkinliklerle buluşturmaya büyük önem veriyoruz.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz yabancı dil öğretmenleri eşliğinde harika bir kültür festivali organize ettiler.

6. sınıf öğrencilerimiz müzik korosu, flamenko ve bale danslarıyla etkinlikte yer aldılar. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ise 8 farklı ülkenin yemek ve diğer kültür öğelerine dair araştırdıkları tüm bilgileri aileleriyle ve arkadaşlarıyla başarıyla paylaştılar.

Etkinlikte yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen Ortaokul yabancı diller zümresi öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted

Video İçin Tıklayınız : MÜZİK DERSİ