Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz ile ‘Language Week’ etkinliği gerçekleştirildi.

9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz ile ‘Language Week’ etkinliği gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2021
JMUN kulüp öğrencilerimiz online “JMUNDP 2021” konferansına katıldılar.
25 Mayıs 2021
9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz ile ‘Language Week’ etkinliği gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2021
JMUN kulüp öğrencilerimiz online “JMUNDP 2021” konferansına katıldılar.
25 Mayıs 2021

TED Okulları olarak oldukça önem verdiğimiz yabancı dil öğrenimi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, öğrencilerimizin hem İngilizce hem de Almanca dillerini eğlenerek, aktif bir şekilde kullanacakları çevrimiçi etkinlikler hazırlandı.

Language Week etkinlikleri kapsamında; Guess the word, Kahoot, Find something / Do something / Say Something, ABC word game, Rechtschreibspiel, Mentimeter, Padlet, Bamboozle, Word games, Guess the feeling, Roll a monster, Just dance, Fun Riddles, Simon says, Reading about landmarks, A tour on google maps etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Tüm bu etkinlikler ile öğrencilerimiz, İngilizce ve Almanca derslerimizde oldukça keyifi vakit geçirmişlerdir.

#eğitimdeğiştirir