BÜYÜK ATATÜRK’TEN KÜÇÜK ÖYKÜLER

İlkokul öğrencilerimiz, TED Aidiyet Çalışmalarına devam ediyor.
3 Kasım 2021
Lise öğrencilerimize,Türk Eğitim Derneği tarihçesi, vizyonu ve misyonu hakkında sunum gerçekleştirildi.
4 Kasım 2021
İlkokul öğrencilerimiz, TED Aidiyet Çalışmalarına devam ediyor.
3 Kasım 2021
4 Kasım 2021

Okuma ve yazma etkinlikleri düzenleyerek okuyan, okuduğunu anlayan, okumayı bir yaşam kültürü haline getirmeyi hedefleyen okulumuz, bu sene yazar etkinliklerimizin birincisini “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler” adlı kitabın yazarı Sayın Süleyman Bulut ile gerçekleştirdi. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7.sınıf öğrencilerimizle Atatürk üzerine sohbet eden, Atatürk ile ilgili sunum yapan yazarımız, sunumun ardından öğrencilerimizin merak ettikleriyle ilgili öğrencilerimizin sorularına cevaplar vererek öğrencilerimize keyifli bir deneyim yaşattı.

#eğitimdeğiştirir
#ted