Başarılı Üniversite Öğrencilerinden Okulumuzda “Meslek Günleri”

İlkokula Keyifli Hazırlık
17 Nisan 2019
Eğitim Yazarı Pervin Kaplan’dan YKS Semineri
19 Nisan 2019
İlkokula Keyifli Hazırlık
17 Nisan 2019
Eğitim Yazarı Pervin Kaplan’dan YKS Semineri
19 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi olarak düzenlediğimiz “Meslek Günleri” etkinliğinde Türkiye’nin önemli yüksek öğretim kurumlarında eğitim gören başarılı, TED Tam Eğitim Burslu üniversite öğrencilerini ağırladık.

Ankara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, TED Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Bilgisayar Mühendisliği, Tıp, Mimarlık, Makine Mühendisliği, Hukuk, Endüstri Mühendisliği, İşletme, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Psikoloji Bölümlerinde öğrenim gören öğrencileri, YKS öncesi lise öğrencilerimize sunum yaparak sorularını yanıtladılar.

Üniversite ve bölüm seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiği, tercih yapmayı planladıkları bölümlerin özellikleri, akademik kadrolar, donanım, üniversitelerin kampüs yaşamı, yurt ve sosyal olanaklar gibi konularda farklı farklı seanslarda öğrencilerimizle bir araya gelen konuk üniversite öğrencileri, kendi deneyim ve gözlemlerini de aktararak öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Konuk üniversiteliler, Okulumuzdaki etkinliğin ardından kısa bir Ereğli turu sonrasında İstanbul ve Ankara’ya döndüler.

#tedliolmakbirayrıcalıktır