Bayramımızı Coşkuyla, Törenle Kutladık!

Egemenliğimiz bir yüzyılı geride bıraktı.
23 Nisan 2020
Tüm Dünya Çocuklarına Selam!
28 Nisan 2020
Egemenliğimiz bir yüzyılı geride bıraktı.
23 Nisan 2020
Tüm Dünya Çocuklarına Selam!
28 Nisan 2020

Bizler TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları öğrencileri olarak; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biz çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin açılışının 100. yılını öğretmenlerimiz ve ailelerimizle birlikte coşkuyla kutladık. Sabah okul formalarımızı giyerek saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan canlı yayın törenimiz için bilgisayar ekranlarımızın başındaydık. Atatürk’ün 1 Kasım 1932’de gerçekleştirdiği TBMM’nin 4. Dönem 2. Yasama yılını açılış konuşmasının bir bölümünü kendi sesinden dinledik, 23 Nisan 1920 tarihinin öneminin anlatıldığı dersi izledik ve TED Genel Merkezimiz tarafından 23 Nisan’a özel olarak hazırlanan şarkıya eşlik ettik.Ulusal Egemenliğimizin 100. Yılını TEDli Olmanın Ayrıcalığı ile Kutlamanın Gururunu Bir Kez Daha Yaşadık.Yaşasın 23 Nisan!

#benbirçocuğum
#23nisan