Bilişim Teknolojileri Yarışmalarında Dereceye Girenler Belli Oldu

Kodlama ve Robotik Şenliği’ndeydik
Ereğli Satranç Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptık
20 Mayıs 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz Bilişim Teknolojileri Yarışmaları’nda dereceye girenler belli oldu. Değerlendirme Kurulu tarafından incelenen projelerde “Oyun Programlama”, “3D Tasarım”, “Web Sitesi Tasarımı” ve “Kısa Film-Video Hazırlama” alanında 100 öğrencimiz yarıştı.

Oyun Programlama dalında 4. Sınıf öğrencimiz Arya Tais Demirhan, 3D Tasarım dalında 5. Sınıf öğrencimiz Beyza Kazokoğlu, Web Sitesi Tasarım dalında 6. Sınıf öğrencimiz Mete Kerem Şendur, Kısa Film-Video Hazırlama dalında ise 7. Sınıf öğrencimiz Beyza Demir birinci oldu.

Yarışan tüm öğrencilerimize katılım belgeleri ve dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.