“Bir Şehir Bir İnsan”

“Bir Şehir Bir İnsan”
1. Sınıf Öğrencilerimiz, “K” harfini öğreniyor
31 Ekim 2023

TED Kdz.Ereğli Koleji 6 Ekim 1967 tarihinde açılmıştır. Ülkemizin o yıllardaki kalkınma hamlesine devlet kurumları ile işbirliği yapılarak eğitim alanında destek verilmesi çağrılarının bir sonucu olarak faaliyete başlayan TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının açılmasına dönemin ilçe mülki idaresi, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları yönetimi ve Ereğlili iş insanları öncülük etmiştir. Bir Şehir Bir İnsan Projesi kapsamında TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve Erdemir Genel Müdürü Sayın N. Aşkın Peker’e yaptığımız ziyaret sırasında ilçemiz ve okulumuz açısından önemli değere sahip olan ERDEMİR T.A.Ş hakkındaki aydınlatıcı bilgiler ve paylaşımları için teşekkür ederiz.

#eğitimdeğiştirir
#ted