BTEC Sertifikalarını Aldılar

5 Kasım 2020
Draw A Story
6 Kasım 2020

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz, BTEC (Business and Technology Education Council) Social Media sertifikalarını aldılar. İngiltere’nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexcel’in denklik kabul ettiği ve Türkiye’de Pearson tarafından yürütülen BTEC Social Media programını 8.sınıf öğrencilerimizden Defne Köktuğ, Zeynep Kayıkcı ve Semanur Ersan başarıyla tamamladılar. Öğrencilere mesleki yeterlilikler kazandırmaya amaçlayan, uygulama odaklı, pratik ve canlı bir eğitim sonrası alınmaya hak kazanan BTEC sertifikası, uluslararası düzeyde kabul gören ‘seviye’ ve ‘kredilere’ sahip bir belge özelliği taşıyor.

Programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.