Bu hafta TED Stage’de.

“Aile Katılımı” etkinliklerinde bugün.
16 Mart 2022
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcimiz Sn. Ali Şener; vakıf yönetim kurulumuz ile bir araya geldiler.
18 Mart 2022
“Aile Katılımı” etkinliklerinde bugün.
16 Mart 2022
18 Mart 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel ortaokulu öğrencilerimiz; öğle tatillerinde kaliteli zaman geçirmek, kendilerini duygusal yönden ifade edebilmek ve özgüvenlerinin gelişimini sağlamak adına belli aralıklarla “TED Stage” etkinliği gerçekleştiriyor. Bu hafta TED Stage’de kemanı ile 5-A’ dan Ecem Naz Öztürk, piyano performansları ile 5-A’ dan Kağan Sarp Öztürk ve 7-B’den İrem Küçüktaş sahne aldılar. Etkinliğe katılan öğrencilerimize okul müdürümüz Sayın Sahir Akçakoca öğrencilerimiz ve müzik öğretmenlerimize teşekkür edip öğrencilerimize katılım belgeleriyle çiçeklerini verdi.

#eğitimdeğiştirir
#ted