Büyük Önderin Manevi Huzurunda… ÖZLEMLE

Büyük Önder ATATÜRK’ü Sonsuzluğa Uğurladığımız 79. Yıldönümünde Özlemde Andık.
11 Kasım 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji Anasınıfı Öğrencilerimizin Hazırlamış Oldukları “Yaşayan Atatürk Sergisi“
14 Kasım 2017
Büyük Önder ATATÜRK’ü Sonsuzluğa Uğurladığımız 79. Yıldönümünde Özlemde Andık.
11 Kasım 2017
14 Kasım 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi avlusunda tüm sınıflarımızın katılımıyla düzenlenen 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ gurur, hüzün ve özlemi bir arada yaşattı.

Öğrencilerimize tören alanında Atatürk’ü daha iyi tanımaları ve anlamaları amacıyla okul yönetimimiz tarafından “Nutuk” hediye edildi. Öğrencilerimiz Suyla Turan ve Yiğit Arda Baydemir’in sunuculuğunu üstlendiği tören, saat 09.05’te saygı duruşu ile başladı. Ardından, Lise Armoni Bandomuzun eşliğinde ve Müzik Dersi Öğretmenimiz Nihan Çöklü yönetiminde İstiklal Marşı söylendi. Öğretmenlerimiz adına günün anlam ve önemini belirten konuşma Coğrafya Dersi Öğretmenimiz Selim Bayrak, öğrencilerimiz adına konuşma da 11. sınıf öğrencisi Güney Öztürk tarafından yapıldı.

Tiyatro Kulübü öncülüğünde 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin de katılımıyla sahnelenen “Atatürk Kurtuluş Savaşı’nda” oratoryosu ve ardından Kaan Aydın’ın okuduğu şiirle program devam etti. Atamızın en sevdiği halk dansı zeybek, öğrencilerimiz Cihan İçelliler ve Yiğit Can Eroğlu tarafından sahnelendi.

Eylül Arslan, “Nasıl Söylerim Öldüğünü” adlı eseri seslendirdi ve ardından tüm okulun katılımıyla “Atam” ve “İzindeyiz” marşları okundu.

sınıf öğrencilerinin sürprizi olan “Kimseyi Tanımadım Ben” adlı şarkıya tüm öğretmen ve öğrencilerimiz eşlik etti.
Eşi, benzeri olmayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha özlemle andık.